50+ mobiel biedt onbeperkt bellen met 20 GB databundel voor € 9 per maand

0
214
50+ mobiel biedt onbeperkt bellen met 20 GB databundel voor € 9 per maand
Tijdens de "Veel Voor Weinig Dagen" biedt 50+ mobiel tijdelijk voordeel

In het kader van de “Veel Voor Weinig Dagen” biedt biedt 50+ mobiel op dit moment een interessante actie. De 2-jarige sim-only abonnementen zijn het eerste jaar extra goedkoop en daarnaast betaalt u voor zowel de 2- als 1-jarige abonnementen momenteel geen aansluitkosten.

Telecomaanbieder 50+ mobiel richt zich – zoals de naam al doet vermoeden – primair op de doelgroep vijftigplussers. Het taalgebruik op de site is eenvoudig en in korte filmpjes zien we Harry Piekema, die u ongetwijfeld nog kent uit de AH-commercials, in zijn rol van Handige Harry allerlei telecomgerelateerde onderwerpen uitleggen. Overigens mag iedereen van elke leeftijd een abonnement bij 50+ mobiel afsluiten.

Telecomaanbieder 50+ biedt alleen sim-only abonnementen. Dat betekent dat u alleen betaalt voor belminuten, sms-berichten en data. U krijgt een simkaart van 50+ mobiel en deze stopt u in uw eigen telefoon. U kunt kiezen uit 2- of 1-jarige abonnementen. Maandabonnementen ontbreken in het aanbod. Alle bundels zijn onbeperkt bellen, onbeperkt sms’en en data. Dat ze bij 50+ mobiel alleen abonnementen met onbeperkt bellen is wel zo handig: nooit meer onverwachte hoge rekeningen als u een keer een maand wat vaker dan normaal belt.

Databundels 50+ mobiel

U kunt kiezen uit vijf verschillende databundels: 500 MB, 3000 MB (3 GB), 7000 MB (7 GB) en 12000 MB (12 GB) en 20.000 MB (20 GB). Een bundel met onbeperkt data ontbreekt momenteel in het aanbod van 50+ mobiel.

Telecomaanbieder 50+ mobiel maakt gebruik van het 4G+ netwerk van Vodafone. De maximale internetsnelheden bij 50+ mobiel zijn 350 Mbit/s (downloaden) en 100 Mbit/s (uploaden). Let op: door verschillende factoren haalt u in de praktijk altijd een lagere snelheid. Maar de snelheid is vrijwel altijd snel genoeg voor een prettige internetervaring.

Contractduur 2 jaar sim-only 50+ mobiel

Bij een 2-jarig contract betaalt u de laagste kosten per maand. In het kader van de “Veel Voor Weinig Dagen” betaalt u het eerste jaar een laag tarief. Na het het eerste jaar betaalt u het reguliere maandtarief.

Sim-only tarieven 50+ mobiel voor onbeperkt bellen bij 2-jarig contract

Bij de 2-jarige abonnementen komen op dit moment de aansluitkosten ter waarde van € 19,95 te vervallen.

Contractduur 1 jaar sim-only 50+ mobiel

Kiest u voor een 1-jarig abonnement, betaalt u een hoger maandtarief. In vergelijking met de 2-jarige abonnementen betaalt u € 1 per maand extra voor bellen, sms’en en internetten. Daar staat wel flexibiliteit tegenover: u kunt het sim-only abonnement maandelijks opzeggen.

Sim-only tarieven 50+ mobiel bij 1-jarig contract

Ook bij de 1-jarige sim-only abonnementen komen de aansluitkosten ter waarde van € 19,95 te vervallen.

MB-Aanvuller van 50+ mobiel

Als u 75% en 100% van uw databundel heeft verbruikt, krijgt u daarvan een melding. Bij het opraken van de databundel heeft u de mogelijkheid om via sms, mijn 50+ mobiel of de app (Android en iOS) een aanvullende databundel aan te schaffen. Doet u dat niet, dan betaalt u een tarief van € 0,15 per MB. Dat is een relatief hoog bedrag, want als u bijvoorbeeld 500 MB verbruikt, dan betaalt u € 75. Een losse aanvullende bundel van 500 MB kost € 4,50. Dat scheelt maar liefst € 70,50. Overigens blokkeert 50+ mobiel uw aansluiting als u meer dan € 50 kosten buiten de bundel maakt. Dit doet 50+ mobiel om klanten te beschermen tegen onbewust buitenbundelgebruik.

MB-Aanvuller van 50+ mobiel

Buiten Bundel Buffer van 50+ mobiel

Met de Buiten Bundel Buffer kunt u zich beschermen tegen hoge onverwachte kosten buiten de maandelijkse bundel. Als u na het opraken van uw databundel niet kiest voor een MB-Aanvuller, betaalt u namelijk een bedrag van € 0,15 per MB. Als u voor € 1,50 extra per maand de Buiten Bundel Buffer afneemt, stopt de internetverbinding automatisch na het opraken van uw maandelijkse databundel. Zo voorkomt u hoge kosten buiten de bundel. Natuurlijk kunt u altijd via de MB-Aanvuller een extra bundel aanschaffen om de rest van de maand door te komen. Kiest voor de Buiten Bundel Buffer dan krijgt u ook nog eens 500 MB extra dataverkeer per maand bovenop uw reguliere databundel.

Nummerbehoud 50+ mobiel

Als u overweegt over te stappen naar 50+ mobiel, dan kunt u uw bestaande telefoonnummer behouden. Tijdens het bestelproces kunt u dat aangeven en 50+ mobiel regelt de overstap en zorgt er zo ook voor dat u geen dubbele abonnementskosten heeft.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.