Vier slimme redenen om voor een sim-only vergelijker te kiezen

0
642

Bent u van plan om een sim-only abonnement te nemen en u ziet door de vele telecomaanbieders en alle abonnementsvormen het bos door de bomen niet meer? Maak dan gebruik van de sim-only vergelijker, waarmee u via enkele muisklikken gegarandeerd het goedkoopste abonnement kiest!

Veel consumenten kiezen vandaag de dag voor een sim-only abonnement. Dat is ook niet zo gek, omdat u alleen betaalt voor belminuten, data en sms-berichten. Bij een sim-only abonnement levert een telecomaanbieder geen nieuwe smartphone die u uiteindelijk in 12 of 24 maanden via een maandelijks bedrag moet afbetalen en dat scheelt weer aanzienlijk in de maandelijkse lasten.

Een sim-only vergelijker heeft de volgende vier voordelen:

U betaalt gegarandeerd de laagste prijs

Een sim-only vergelijker is eigenlijk een zoekmachine die alle sim-only abonnementen van alle telecomaanbieders met elkaar vergelijkt. Na het invoeren van uw voorkeuren zoals contractduur, aantal belminuten en omvang databundel presenteert de sim-only vergelijker automatisch het goedkoopste abonnement. U kunt dan gelijk doorklikken naar de bestelpagina van de sim-only aanbieder om het abonnement af te sluiten. Binnen enkele dagen ontvangt u per post de simkaart, waarna u gelijk kunt bellen, internetten en sms’en via de nieuwe telecomaanbieder.

U bespaart ontzettend veel tijd en energie

Een sim-only vergelijker vergelijkt razendsnel alle sim-only abonnementen op basis van verschillende criteria met elkaar. In Nederland hebben we ontzettend veel aanbieders van sim-only abonnementen, zoals Budget Mobiel, hollandsnieuwe, Lebara, KPN en T-Mobile en Youfone. Zelf alle sim-only abonnementen van alle aanbieders met elkaar vergelijken is niet te doen. Dan bent u echt weken bezig om overzichten te maken en vast te stellen welk sim-only abonnement daadwerkelijk het goedkoopst is. Daarnaast loopt u het risico dat u bepaalde belangrijke aspecten over het hoofd ziet. Dan is een sim-only vergelijker een betere keuze. Die klaart dit klusje in slechts enkele seconden en u betaalt gegarandeerd de laagste prijs.

U vergelijkt abonnementen op basis van objectieve criteria

Met behulp van de sim-only vergelijker kunt u heel gemakkelijk op basis van objectieve criteria, zoals belminuten, databundel en hoeveelheid sms-berichten, de sim-only abonnementen met elkaar vergelijken. De sim-only vergelijker is objectief en heeft dus geen voorkeur voor een abonnement van een bepaalde telecomaanbieder. Het door u gewenste sim-only abonnement met de laagste maandprijs verschijnt automatisch bovenaan.

Als we kijken naar bereik en geluidskwaliteit, maakt het niet uit via welke telecomaanbieder u belt. In Nederland zijn van drie partijen telecomnetwerken in gebruik: KPN, T-Mobile en VodafoneZiggo. Alle drie de netwerken zijn van goede kwaliteit. Ook de virtuele providers, dat zijn aanbieders van telecomdiensten zonder eigen infrastructuur, gebruiken het netwerk van een van deze drie partijen. Voorbeelden hiervan zijn sim-only aanbieders als Simpel, Youfone en 50+ mobiel.

U kunt het sim-only abonnement direct bestellen

Vanuit de sim-only vergelijker klikt u gelijk door naar de bestelpagina van de telecomaanbieder. Dat betekent dat u snel de goedkoopste keuze kunt maken en het telefoonabonnement kunt afsluiten. U krijgt doorgaans binnen een tot enkele dagen een simkaart in de brievenbus, waarna u gelijk kunt bellen.

Wilt u bij de overstap naar een andere telecomaanbieder uw eigen telefoonnummer behouden? Dan kan en is geheel gratis. Tijdens het bestellen geeft u aan dat u nummerbehoud wilt en de nieuwe sim-only aanbieder zorgt dat uw huidige telefoonnummer meeverhuist en dat uw contract bij de vorige aanbieder wordt opgezegd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.