KPN biedt sneller internet in buitengebieden door innovatieve technologie

0
1328
Sneller internet beschikbaar in gehele buitengebied dankzij innovatieve technologie
Sneller internet beschikbaar in gehele buitengebied dankzij innovatieve technologie

Vanaf vandaag is Sneller Internet Buitengebied beschikbaar in vrijwel het gehele buitengebied van Nederland. Klanten krijgen dankzij de innovatieve combinatie van het vaste en mobiele netwerk van KPN een comfortabele breedbandervaring die tot wel 30 Mbit/s sneller is.

De internetverbinding verloopt via het vaste netwerk waarbij het mobiele 4G-netwerk als versneller wordt gebruikt. Inwoners van het buitengebied krijgen hierdoor tot wel 30 Mbit/sec aan extra snelheid bovenop de vaste verbinding en kunnen genieten van een stabieler en sneller internet dan voorheen.

Sneller Internet Buitengebied is vanaf nu beschikbaar op circa 440.000 adressen in het buitengebied en is een kosteloze aanvulling op het huidige aanbod van internet abonnementen van KPN.

KPN heeft ‘Sneller Internet Buitengebied’ de afgelopen twee jaar uitgebreid getest, eerst in de buurt van Nijkerk en stapsgewijs is de capaciteit uitgebreid. Inmiddels maken ruim 30.000 KPN-klanten woonachtig in het buitengebied dagelijks gebruik van deze technologie.

De dienst is beschikbaar voor klanten in het buitengebied met een downloadsnelheid lager dan 30 Mbits/sec. Meer informatie is te vinden op: kpn.com/buitengebied.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.