KPN laat consumenten 5G-netwerk ervaren via een LG V60 smartphone

0
888

Iedereen kan vanaf vandaag bij KPN 5G in de praktijk testen. Te beginnen met de KPN XL winkel in Rotterdam Alexandrium waar men op een LG V60 smartphone met twee schermen 5G kan ervaren en vergelijken met 4G. In de komende periode volgen meer winkels.

KPN laat Nederland kennismaken met de innovatieve 5G-technologie, een belangrijke katalysator voor de verdere digitalisering van de Nederlandse samenleving. ”Vanaf nu kunnen consumenten bij KPN ervaren wat de extra snelheid, precisie en kortere reactietijd van 5G betekent voor de mobiele gebruikerservaring,” aldus Jacob Groote, directeur 5G bij KPN. “De potentie van deze nieuwe generatie netwerken is groot en zal zich stapsgewijs aandienen. Voor virtual reality en gaming is 5G echt revolutionair, net als voor zakelijke sectoren.”

KPN loopt in Nederland voorop als het gaat om 5G. Al ruim twee jaar test KPN in meerdere 5G FieldLabs in verschillende industriesegmenten de toegevoegde waarde van 5G samen met klanten en partners. KPN bouwt hard aan het netwerk van Nederland, door de uitrol van glasvezel en de modernisatie van zijn mobiele netwerk. Hierdoor is het netwerk gereed voor 5G en wordt tegelijkertijd ook 4G beter. De eerste 5G-toestellen liggen inmiddels in de KPN-winkels en eind vorig jaar kondigde KPN al 5G-ready abonnementen aan met de introductie van KPN Hussel.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.