Mobiele netwerk KPN beoordeeld als ‘uitstekend’ in P3 connect Mobile Benchmark

0
1220

KPN is de grootste stijger in de jaarlijkse benchmark van P3 en krijgt het predicaat ‘uitstekend’. KPN scoort nóg meer punten dan vorig jaar.

Alles bij elkaar scoort het mobiele netwerk van KPN 961 punten (op een schaal van 1000) in de internationale benchmark van testinstituut P3. KPN krijgt 21 punten meer dan in 2018 en is daarmee de grootste stijger in Nederland. Volgens P3 behoren alle mobiele operators in Nederland al jaren tot de wereldtop.

Met een score van 961 uit 1000 punten, behaalt KPN bij de P3 connect Mobile Benchmark Netherlands 04/2019 het op een na beste resultaat.

KPN heeft zich ten opzichte van vorig jaar verbeterd met een nog betere spraakkwaliteit, de snelste gespreksopbouw en hogere down- en uploadsnelheden. Daarnaast heeft KPN, over de afgelopen negen maanden gemeten, het meest stabiele netwerk.

Het is niet voor het eerst dit jaar dat het mobiele netwerk van KPN erkenning krijgt. In januari werd KPN voor de vierde keer op rij uitgeroepen tot de Beste Mobiele Provider tijdens de Tweakers Awards. Ook bij kwartaal-onderzoeken van de Consumentenbond naar de beste mobiele provider scoort KPN erg hoog.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.