T-Mobile en smartphonefabrikant OPPO starten samenwerking

0
1001

T-Mobile en OPPO starten een samenwerking op de Nederlandse telecommarkt bekend. Het is de eerste keer dat het snel groeiende OPPO een direct partnerschap aangaat met een Nederlandse telecompartner. T-Mobile voegt de OPPO RX17 Pro smartphone exclusief toe aan het T-Mobile assortiment.

T-Mobile en OPPO vinden elkaar in hun gezamenlijke ambities op het gebied van onder andere technologie en 5G. Eerder dit jaar presenteerde OPPO al haar eerste 5G-smartphone, terwijl T-Mobile hard werkt aan de voorbereidingen van de uitrol van 5G in 2020.  

Afgelopen zomer introduceerde OPPO haar telefoons in Europa, met de primeur voor Nederland. De smartphones zijn goed ontvangen door de Nederlandse consument. Een mooie vervolgstap is de samenwerking met een lokale telecomprovider. Harrison Chen, CEO OPPO Nederland, ziet de toekomst van OPPO op de Nederlandse markt zonnig in: “Ik ben ontzettend trots op deze mooie samenwerking met T-Mobile. Bij OPPO willen we producten creëren die de perfecte combinatie vormen van design en technologie. Vanuit dit uitgangspunt is de RX17 Pro ontwikkeld, en is het onze ambitie om samen met T-Mobile nog meer Nederlanders kennis te laten maken met dit toestel.”

5G – pionieren in telecom

OPPO en T-Mobile delen de ambitie om 5G zo snel mogelijk toegankelijk te maken in Nederland. Vorige week werd OPPO’s 5G smartphone officieel goedgekeurd voor de Europese markt, met de ontvangst van het 5G CE-certificaat. Daarnaast kondigde het bedrijf onlangs het ‘5G Landing Project’ aan, waarmee de implementatie van 5G-producten en -services wordt gepromoot. T-Mobile is op haar beurt volop bezig met de voorbereidingen voor de uitrol van een landelijk dekkend 5G netwerk in 2020. Beginnend met de gemeente Den Haag, die als eerste Nederlandse stad volledig zal overgaan op 5G en waar al meerdere T-Mobile pilots zijn gestart.

Onno Rip, Directeur Consumenten Sales & Terminals T-Mobile: “OPPO is een toonaangevend merk op de wereldwijde smartphonemarkt. Zij hebben laten zien dat ze willen groeien in de Europese markt en wij hebben vertrouwen in de ambities van het bedrijf. Nog een reden waarom wij als provider OPPO graag aan ons merk verbinden, is dat zij toestellen produceren die klaar zijn voor de komst van 5G. Dat sluit goed aan bij onze ambitie om volgend jaar 5G landelijk uit te rollen. Samen zorgen we ervoor dat zowel de toestellen als het netwerk klaar zijn voor 5G.”

De OPPO RX17 Pro

Vanaf vandaag is de OPPO RX17 Pro smartphone exclusief verkrijgbaar bij T-Mobile. De provider biedt het toestel aan in de kleuren Radiant Mist en Emerald Green, in combinatie met een abonnement van 5gb en 120 belminuten voor €36,50 per maand.

De OPPO RX17 Pro beschikt over een prachtig design, 6,4-inch Full HD+ display met de zogenaamde ‘waterdruppel’-scherm en speciale features voor kwalitatieve avond- en nachtfotografie. Met de gepatenteerde SuperVOOC Flash-laadtechnologie duurt het slechts 10 minuten om het toestel tot 40 procent op te laden en 40 minuten om de RX17 Pro volledig op te laden. Het toestel heeft een vingerafdrukscanner die in het scherm is geplaatst die overigens uiterst snel en nauwkeruig werkt. De telefoon wordt aangedreven door de Snapdragon 710 processor met 6 GB RAM en 128 GB opslaggeheugen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.