T-Mobile lanceert Unlimited 5G-ready abonnementen

Unlimited Plus abonnementen vanaf vandaag verkrijgbaar

0
880

Vandaag lanceert T-Mobile haar nieuwe aanbod Unlimited Plus 5G-ready abonnementen voor zowel consumenten als zakelijke klanten in Nederland. Hiermee biedt de provider haar klanten de mogelijkheid zich nu al te verzekeren om als een van de eerste toegang te krijgen tot het 5G-netwerk, zodra dit beschikbaar is in Nederland zonder extra kosten.

Consumenten kunnen daarnaast zorgeloos bellen binnen de EU en hebben zij extra veilig internet. Ook de recent geïntroduceerde Samsung 5G-telefoon, de Galaxy S20, is straks te gebruiken op het 5G-netwerk.

Met de lancering van het nieuwe 5G-ready aanbod, speelt de provider in op de wensen van de klanten en onderstreept haar ambitie in aanloop naar het toekomstig 5G-netwerk. Tisha van Lammeren, Directeur Consumentenmarkt T-Mobile: “Met deze nieuwe 5G-ready abonnementen bieden we klanten nu al de mogelijkheid klaar te zijn voor de volgende stap in telecom. In combinatie met een 5G-telefoon hebben zij de zekerheid straks als eerste toegang te krijgen tot het allernieuwste 5G-netwerk.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.