KPN vergroot databundels van mobiele abonnementen

0
962
KPN vergroot databundels van mobiele abonnementen
KPN vergroot databundels van mobiele abonnementen

Met een aantrekkelijker aanbod voor mensen die af en toe mobiele data gebruiken en nog meer data voor ‘heavy users’ voert KPN vandaag een aantal wijzigingen door in zijn mobiele abonnementen voor consumenten en kleinzakelijke klanten. Ook gaat KPN in de loop van oktober de e-sim ondersteunen, de digitale simkaart die is ingebouwd in steeds meer smartphones.

Klanten die relatief weinig mobiele data nodig hebben, krijgen bij KPN vanaf vandaag meer waar voor hun geld want de prijs van de 2 GB en 5 GB bundel gaat met € 2,50 omlaag. Klanten die juist veel data nodig hebben krijgen nog meer data tot hun beschikking. De bundel met 10 GB wordt vervangen door 15 GB en de bundel met 20 GB maakt plaats voor 25GB. Het populaire aanbod, Unlimited van KPN, blijft in prijs gelijk.

Korting bij afnemen vaste diensten

Alle abonnementen hebben standaard onbeperkt bellen en de mogelijkheid onderling GB’s te delen. Klanten die het mobiele abonnement combineren met vaste diensten van KPN zoals bijvoorbeeld Internet of Internet & TV (Hussel) krijgen maandelijks korting op het abonnement die kan oplopen tot € 7,50. Ook met de nieuwe mobiele abonnementen biedt KPN iedereen toegang tot 5G.

Introductie digitale simkaart: e-sim

In de loop van oktober kunnen alle mobiele abonnees (consumenten en kleinzakelijk) van KPN kiezen voor een digitale simkaart; de e-sim. Deze is ingebouwd in steeds meer smartphones en de opvolger van de traditionele simkaart. Hierdoor is er geen plastic kaartje meer nodig, wat beter is voor het milieu, maar de e-sim is ook gemakkelijker. Bij een nieuw abonnement of een simwissel is wachten op een nieuwe simkaart niet meer nodig. Een ander voordeel is dat er ruimte ontstaat voor een extra simkaart (dual sim) waardoor je bijvoorbeeld ook makkelijk kunt schakelen tussen een privé- en werknummer. Na beschikbaarheid kunnen klanten de e-sim gemakkelijk activeren via de MijnKPN-app.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.