Lebara biedt onbeperkt bellen met 5 GB databundel voor € 10 per maand

0
4430
Lebara biedt onbeperkt bellen met 5 GB databundel voor € 10 per maand
Lebara biedt onbeperkt bellen met 5 GB databundel voor € 10 per maand

Met de slogan “Wat houdt je tegen?” voert Lebara op abri’s en televisie momenteel een uitgebreide promotiecampagne: onbeperkt bellen inclusief een databundel van 5 GB voor € 10 per maand. Wat kunnen we van deze aanbieding verwachten?

Lebara is al vanaf 2004 actief op de Nederlandse markt. Ze zijn begonnen met een prepaid aanbod via het netwerk van Telfort, onderdeel van KPN. In 2017 is Lebara ook gestart met het aanbieden van sim-only abonnementen.

Op dit moment biedt Lebara een sim-only abonnement met onbeperkt bellen in combinatie met drie verschillende databundels van respectievelijk 5, 7 en 10 GB. Het sim-only abonnement met onbeperkt bellen en een 5 GB databundel voor € 10 per maand staat momenteel centraal in de reclamecampagne.

Twee verschillende sim-only: nationaal en internationaal

Lebara biedt twee soorten sim-only abonnementen: nationaal en internationaal. Belt u hoofdzakelijk naar Nederlandse nummers, dan is het nationaal sim-only abonnement een goede keuze. Met het internationale sim-only abonnement kunt u zonder bijkomende kosten naar vele landen onbeperkt bellen. Bij het afsluiten van een sim-only abonnement bij Lebara dient u wel rekening te houden met eenmalige aansluitkosten van € 15.

Bij de sim-only abonnementen met onbeperkt bellen en sms’en hanteert Lebara een Fair Use Policy (FUP). Dat betekent dat u per maand maximaal 3000 minuten kunt bellen en 1000 sms-berichten kunt versturen. Wijkt u af van de Fair Use Policy (FUP), dan kan Lebara de service stopzetten of het contract ontbinden. Buitenlandse nummers buiten de bundel, servicenummers en betaalde sms-diensten brengt Lebara apart in rekening.

Nationaal sim-only abonnement van Lebara

Het nationaal sim-only abonnement van Lebara met een contractduur van 2 jaar is relatief het goedkoopst. Wilt u meer flexibiliteit, dan is het maandelijks opzegbare sim-only abonnement de beste keuze.

Nationaal sim-only abonnement twee jaar

Kiest u voor een abonnement met onbeperkt bellen met een bundel van 5 GB, dan kost dat € 10 per maand. Het maandtarief voor onbeperkt bellen met een databundel van 7 GB bedraagt € 15. Wilt u de grootste databundel van 10 GB met onbeperkt bellen, dan kost dat € 20 per maand.

Lebara tarieven sim-only abonnementen nationaal 2 jaar 
BellenSMSDatabundelMaandbedrag
onbeperktonbeperkt5 GB€ 10
onbeperktonbeperkt7 GB€ 15
onbeperktonbeperkt10 GB€ 20

Nationaal sim-only abonnement maandelijks opzegbaar

Een abonnement met een databundel van 5 GB met onbeperkt bellen kost € 11 per maand. Aan onbeperkt bellen met een databundel van 7 GB bent u maandelijks € 16 kwijt. De grootste databundel van 10 GB met onbeperkt bellen, kost € 21 per maand.

Lebara tarieven sim-only nationaal maandelijks opzegbaar 
BellenSMSDatabundelMaandbedrag
onbeperktonbeperkt5 GB€ 11
onbeperktonbeperkt7 GB€ 16
onbeperktonbeperkt10 GB€ 21

Internationaal sim-only abonnement van Lebara

Met het internationale sim-only abonnement van Lebara kunt u gratis en onbeperkt bellen naar andere EU-landen. Daarnaast kunt u ook bellen naar een groot aantal landen buiten de EU en dat zijn Canada, China, Hong Kong, IJsland, India, Israël, Liechtenstein, Maleisië, Marokko (alleen vaste lijn), Noorwegen, Singapore, Thailand, Turkije (alleen vaste lijn), Verenigde Staten, Zuid-Afrika, Zuid-Korea, Zwitserland.

Internationaal sim-only-abonnement twee jaar

Kiest u voor een tweejarig abonnement, dan betaalt u maandelijks € 15 voor onbeperkt bellen met een databundel van 5 GB. Aan onbeperkt bellen met een databundel van 7 GB bent u maandelijks € 20 kwijt. De grootste databundel van 10 in combinatie met onbeperkt bellen kost € 20 per maand.

Lebara tarieven sim-only internationaal 2 jaar
BellenSMSDatabundelMaandbedrag
onbeperktonbeperkt5 GB€ 15
onbeperktonbeperkt7 GB€ 20
onbeperktonbeperkt10 GB€ 25

Internationaal sim-only abonnement maandelijks opzegbaar

Onbeperkt bellen met een 5 GB databundel kost € 16 per maand. De maandelijkse kosten voor een databundel van 7 GB met onbeperkt bellen bedragen € 21. De grootste databundel van 10 GB in combinatie met onbeperkt bellen kost u maandelijks € 26.

Lebara tarieven sim-only internationaal maandelijks opzegbaar
BellenSMSDatabundelMaandbedrag
onbeperktonbeperkt5 GB€ 16
onbeperktonbeperkt7 GB€ 21
onbeperktonbeperkt10 GB€ 26

Internetsnelheden Lebara

Lebara maakt gebruik van het KPN-netwerk, dat landelijk gezien een hele goede dekking heeft. Met uw smartphone kunt u internetten via 4G. De maximale downloadsnelheid bedraagt 75 Mbit/sec en de maximale snelheid van downloaden is 10 Mbit/sec. Bedenk wel dat dit theoretisch maximale snelheden zijn. De werkelijke internetsnelheden liggen in de praktijk altijd een stuk lager.

Nummerbehoud Lebara

Overweegt u over te stappen naar Lebara? Dan is het goed om te weten dat nummerbehoud geheel gratis is. Het is mogelijk om uw bestaande nummer over te zetten op de dag dat uw Lebara sim-only abonnement actief wordt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.