Lebara verhoogt internetsnelheid voor 4G-abonnementen

0
1139
Lebara verhoogt internetsnelheid voor 4G-abonnementen
Voor consumenten biedt Lebara sim-only abonnementen en prepaid

Telecomaanbieder Lebara heeft de 4G internetsnelheid verhoogd. De nieuwe downloadsnelheid is nu maximaal 75 Mbit/sec in plaats van 25 Mbit/sec. Met het aanpassen van de downloadsnelheid ervaren klanten nu dus drie keer sneller internet. Uploaden gaat ook een stuk sneller: deze snelheid gaat van 10 Mbit/sec naar maximaal 25 Mbit/sec.

De snelheidsverhoging is van toepassing op alle sim-only abonnementen die voor 1 juni 2020 zijn afgesloten. Om van deze nieuwe internetsnelheden te profiteren, hoeven klanten geen actie te ondernemen: ze profiteren direct van de hogere snelheid. Klanten die na 1 juni 2020 een abonnement bij Lebara hebben afgesloten, maakten al automatisch gebruik van deze hogere snelheid.

Bij Lebara heeft u bij de sim-only abonnementen de keuze uit twee verschillende looptijden: 24 maanden (twee jaar) of maandelijks opzegbaar. Kiest u voor een maandelijks opzegbaar contract, dan betaalt u in vergelijking met de abonnementskosten voor een tweejarig contract een bedrag van € 1 per maand extra.

Onbeperkt bellen en sms’en

Met betrekking tot bellen en sms’en biedt Lebara twee varianten: 150 min + 150 sms en onbeperkt bellen en sms’en.

Wilt u onbeperkt bellen en sms’en, dan kan dat voor € 1 extra per maand bovenop de kosten die u kwijt bent voor een abonnement met 150 belminuten en 150 sms-berichten. Onbeperkt bellen naar bellen en sms’en naar 44 landen behoort bij Lebara ook tot de mogelijkheden. Dat kan voor € 5 extra per maand bovenop de reguliere abonnementskosten.

Eelco Gijze, Marketing & Sales Director van Lebara: “Met onze sim-only abonnementen richten we ons op mensen die kiezen voor voordelig én flexibel zonder concessies te willen doen aan kwaliteit. Snel internet is voor onze klanten steeds belangrijker, dus zorgen we ervoor dat ons product goed aansluit op de behoeften van onze klanten. We bewijzen graag waar we voor staan!”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.