Mobiele klanten van Tele2 krijgen 24 uur onbeperkt data cadeau

0
1922
Mobiele Klanten van Tele2 krijgen 24 uur onbeperkt data cadeau
Mobiele Klanten van Tele2 krijgen 24 uur onbeperkt data cadeau

Wie een mobiel telefoonabonnement heeft afgesloten bij Tele2, krijgt tussen 27 november 2019 en 22 december 2019 de mogelijkheid om zonder kosten gedurende 24 uur onbeperkt data te verbruiken.

Mobiele klanten van Tele2 ontvangen een e-mail waarin staat te lezen op welke dag ze onbeperkt dataverkeer met hun smartphone kunnen verbruiken. Mobiele klanten van Tele2 die al een Unlimited abonnement hebben, ontvangen deze speciale aanbieding vanzelfsprekend niet. Deze klanten kunnen al voor een vast bedrag per maand onbeperkt internetten met hun smartphone.

Gratis 24 uur Unlimited – Omdat jij het bent

Op de avond voorafgaand aan de dag waarop u gratis onbeperkt data kunt verbruiken zult u een sms-bericht van Tele2 ontvangen. Op de aangegeven dag start de aanbieding automatisch om 00.00 uur en eindigt vanzelf om 23.59 uur. In de actievoorwaarden staat te lezen dat klanten gedurende deze dag maximaal 2500 GB mogen verbruiken. Dat is strikt genomen niet onbeperkt, maar in de praktijk genoeg om in een tijdvak van 24 uur het hele internet helemaal leeg te trekken, zoals Tele2 dat zelf noemt.

In de Tele2 app staat duidelijk te lezen dat de gratis 24 Uur Unlimited Data alleen in Nederland te gebruiken is. Bent u op de dag van de aanbieding in het buitenland, dan zal het buitenlandse dataverbruik tegen het reguliere tarief in rekening worden gebracht. Bij Tele2 kunt u binnen de EU-landen, IJsland, Liechtenstein, Noorwegen en Zwitserland internetten met de databundel die ook in Nederland te gebruiken is.

Voor slechts € 3 per dag kunt u 24 Uur Unlimited Data ook los bestellen. Dat is handig als u op een bepaalde dag veel dataverkeer denkt te verbruiken. Het activeren van 24 Uur Unlimited Data is heel eenvoudig. Via uw smartphone kunt u een sms-bericht met de tekst 24 UNL naar 1280 sturen. Ook kunt u via de Tele2 app of MijnTele2 de onbeperkte dagbundel bestellen. Na het bestellen gaat de dagbundel met onbeperkt data verkeer onmiddellijk in en stopt automatisch na 24 uur. Ook hier geldt dat de onbeperkte dagbundel alleen in Nederland geldig is. In andere EU-landen kunt u met deze dagbundel tot 1,1 GB verbruiken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.