OPPO en Vodafone starten samenwerking in Nederland

0
1121
OPPO en Vodafone starten samenwerking in Nederland
OPPO en Vodafone starten samenwerking in Nederland

OPPO en Vodafone zijn een samenwerking gestart op de Nederlandse telecommarkt. Als onderdeel van de samenwerking – en ter ondersteuning van de 5G lancering van Vodafone – is de nieuwe 5G-ready OPPO Find X2 Pro smartphone toegevoegd aan het Vodafone assortiment. Bij Hollandsnieuwe, een dochtermerk van Vodafone, is de OPPO A9 2020 al beschikbaar.

Sinds de lancering van OPPO in Nederland in 2018, timmert het innovatieve smartphonemerk hard aan de weg en maakt OPPO een sterke groei door. De OPPO Find X2 Pro is een van de allereerste 5G-telefoons die in Nederland verkrijgbaar is en eveneens het vlaggenschip model van de nieuwe OPPO Find X2 series. Deze smartphone beschikt onder andere over een baanbrekend 120Hz-scherm, razendsnel opladen met 65W SuperVOOC 2.0 en een professioneel 48MP Ultra Vision camerasysteem.

‘’Ik ben ontzettend trots op deze nieuwe samenwerking met Vodafone. Bij OPPO hechten we veel waarde aan kwalitatieve partnerships. Samen met Vodafone willen we de Nederlandse consument inspireren met onze producten op een sterk netwerk. Het is fantastisch dat ons 5G-vlaggenschip als eerste OPPO-smartphone deel zal uitmaken van het Vodafone assortiment en wij kijken uit naar een hechte samenwerking in de toekomst’’, aldus Harrison Chen, CEO OPPO Benelux. ‘’Bij OPPO staat innovatie centraal. Het afgelopen jaar hebben wij een aantal belangrijke 5G-mijlpalen behaald en we zullen blijven investeren in 5G-productontwikkeling en onderzoek. Onze lokale samenwerkingen met telecomproviders dragen hier onlosmakelijk aan bij.’’

“Ik ben erg trots dat we nu al 5G lanceren met Vodafone in Nederland en dat OPPO daar onderdeel van uitmaakt. De OPPO Find X2 Pro is een hoogwaardige 5G-smartphone en wordt tegelijkertijd in meerdere Europese landen door Vodafone geïntroduceerd. De OPPO Find X2 Pro vormt samen met onze 5G-abonnementen en ons 5G-netwerk een uiterst krachtige combinatie”, aldus Koen Cluistra, Director Marketing B2C VodafoneZiggo.

Vodafone’s dochtermerk Hollandsnieuwe voegt de OPPO A9 2020 toe aan haar assortiment. Dit aantrekkelijk geprijsde toestel beschikt over een krachtige 5000mAh batterij voor ultiem content streamen. Ook is de OPPO A9 2020 voorzien van een Quad Camera set-up, bestaande uit een 48MP primaire camera, 8MP ultra-groothoeklens, 13MP telefotolens en een 2MP mono lens voor het schieten van loepzuivere portretten.

Prijzen en verkrijgbaarheid

De OPPO Find X2 Pro met 12 GB RAM en 512 GB ROM is per direct verkrijgbaar i.c.m. een Vodafone Red Essential abonnement voor €61,00 per maand. De provider biedt ook het losse toestel aan voor €1.199,-.

De OPPO A9 2020, met 4GB RAM en 128GB ROM is bij Hollandsnieuwe verkrijgbaar i.c.m. een abonnement voor €18,50 per maand.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.