OPPO en KPN starten samenwerking op de Nederlandse markt

0
1005

Smartphonemerk OPPO en telecomprovider KPN zijn een samenwerking gestart op de Nederlandse markt. Als onderdeel van de samenwerking voegt KPN de nieuwe 5G-ready OPPO Find X2 en de OPPO Reno2 toe aan het telefoonaanbod.

Sinds de lancering van OPPO in Nederland in 2018, timmert het innovatieve smartphonemerk hard aan de weg en maakt OPPO een sterke groei door. De OPPO Find X2 is een van de allereerste 5G-telefoons die in Nederland verkrijgbaar was en is eveneens onderdeel van OPPO’s nieuwste vlaggenschipserie, de OPPO Find X2 Series. Deze smartphone beschikt onder andere over een baanbrekend 120Hz-scherm, razendsnel opladen met 65W SuperVOOC 2.0 en een professioneel 48 megapixel (MP) Ultra Vision camerasysteem.

Ook voegt KPN de OPPO Reno2 toe aan haar assortiment. De OPPO Reno2 is uitgerust met een 6.5 inch helder AMOLED display en een screen-to-body ratio van 93%. Tevens beschikt de innovatieve smartphone over een Quad Camera-opstelling, bestaande uit een 48MP Ultra-Clear hoofdcamera, 8 megapixel groothoeklens, 13 megapixel (MP) telelens en een 2 megapixel (MP) monolens. Daarnaast staat de smartphone bekend om zijn 16 megapixel (MP) haaienvin pop-up camera voor het maken van loepzuivere selfies.

Prijzen en verkrijgbaarheid

De OPPO Find X2 met 12 GB RAM en 256 GB ROM is in combinatie met KPN abonnement per direct verkrijgbaar vanaf € 34 per maand.

De OPPO Reno2 met 8 GB RAM en 256GB ROM is in combinatie een KPN abonnement per direct verkrijgbaar vanaf € 19 per maand.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.