Simpel introduceert zakelijke abonnementen voor ZZP en MKB

0
929
Simpel.nl introduceert zakelijke abonnementen voor ZZP en MKB
Simpel.nl introduceert zakelijke abonnementen voor ZZP en MKB

Vanaf vandaag biedt telecomprovider Simpel.nl sim-only-abonnementen aan de zakelijke markt aan. De zakelijke abonnementen zijn speciaal samengesteld voor ZZP’ers en MKB’ers.

De provider helpt zakelijke klanten met een receptionist op afstand. De unieke dienst is een welkomstcadeautje voor nieuwe zakelijke klanten. Klanten die het te druk hebben om hun telefoon op te nemen krijgen assistentie van een receptionist. Onbeantwoorde gesprekken worden doorverbonden naar de receptiedienst, waar iemand het gesprek beantwoordt en een boodschap noteert.

Flexibiliteit belangrijk voor ondernemers

CEO Jasper de Rooij: “We zagen dat mobiele telefonie voor ZZP’ers en MKB’ers eenvoudiger en goedkoper kon. Voor ondernemers is het belangrijk dat abonnementen mee kunnen bewegen met hun veranderende behoeften. Daarom zijn onze zakelijke abonnementen gemakkelijk en gratis aan te passen. Ook is er gratis een plafond in te stellen. Dat zorgt voor meer controle over de kosten.”

Afronden per seconde en kB

Veel telecomaanbieders berekenen standaard een minimumduur van een minuut en ronden gesprekken naar boven op minuten af. Terwijl de meeste gesprekken veel korter zijn. U betaalt dus voor tijd die u niet gebruikt hebt. Hetzelfde principe geldt voor internetgebruik. Dat vindt Simpel.nl niet eerlijk, dus rondt de provider gesprekken af per seconden en internetsessies per kB.

Een zakelijk sim-only-abonnement is bij Simpel.nl vanaf €8,47 per maand beschikbaar voor bellen, sms’en en internetten met 4G op het netwerk van T-mobile.

Grootste aanbieder sim-only

Simpel is de grootste onafhankelijke sim-only aanbieder van Nederland. Sinds 2007 is Simpel actief op de Nederlandse telecommarkt. Mede door opvallende reclames heeft Simpel een sterke positie op de telecommarkt veroverd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.