T-Mobile beste telecomprovider bij Tweakers Awards 2019/2020

0
863
T-Mobile uitgeroepen tot beste telecomprovider bij Tweakers Awards 2019/2020
T-Mobile uitgeroepen tot beste telecomprovider bij Tweakers Awards 2019/2020

Tijdens de jaarlijkse uitreiking van de Tweakers Awards in het Tropenmuseum in Amsterdam heeft T-Mobile Nederland de prijs voor beste telecomprovider in de wacht gesleept. Deze prestatie heeft de telecomprovider te danken aan de Tweakers community, die bestaat uit meer dan een half miljoen technologieliefhebbers.

Deze prijs in de wacht slepen is weer een kroon op het werk van T-Mobile. Prijzen winnen is geen doel op zich, maar het is wel een bevestiging dat de organisatie de juiste keuzes maakt en de klantervaring voorop stelt. Met het innovatieve netwerk en baanbrekende proposities is ook de Tweakers community overtuigd van de kracht van de provider. T-Mobile zet deze prijs dan ook met trots in de prijzenkast. Directeur Consumentenmarkt T-Mobile, Tisha van Lammeren: ”Dit is de eerste keer dat we deze award krijgen als beste operator. Tweakers is normaliter behoorlijk kritisch op alles wat in de markt gebeurt. Blijkbaar valt het harde werken op. In een rijtje met Coolblue staan is sowieso gaaf. Twee bedrijven die ”het anders” willen doen, omdat we echt om onze klanten geven.”

Meest bekroonde netwerk

Vorig jaar sleepte T-Mobile Nederland diverse netwerkprijzen in de wacht. Zo werd het T-Mobile netwerk voor de vierde keer op rij uitgeroepen tot het beste netwerk in Nederland en werd het tevens uitgeroepen tot het snelste netwerk. De provider is momenteel druk bezig met de voorbereiding van de lancering van 5G en maakte onlangs bekend deze maand nog een 5G ready abonnement in Nederland te introduceren. De introductie van dit uitgebreidere Unlimited abonnement onderstreept de ambities van T-Mobile en speelt in op het toekomstige 5G netwerk. Ook op het gebied van supersnel glasvezel internet zit de provider niet stil en bouwt het aan een eigen netwerk. Onlangs werd aangekondigd dat er nog eens 100.000 huishoudens aangesloten worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.