Tele2 lanceert Unlimited Data Elk Weekend voor € 5 per maand

0
1876
Tele2 lanceert Unlimited Data Elk Weekend voor € 5 per maand
Tele2 lanceert Unlimited Data Elk Weekend voor € 5 per maand

Voor € 5 per maand biedt Tele2 het aanvullende abonnement Unlimited Data Elk Weekend waarmee u elk weekend onbeperkt kunt internetten. Het abonnement is vooralsnog alleen voor klanten die na 21 maart 2021 een telefoonabonnement met een databundel van 5 GB, 10 GB of 20 GB hebben afgesloten.

Klanten van Tele2 die Unlimited Data Elk Weekend hebben afgesloten kunnen tussen vrijdag 18:00 uur en zondagavond 23:59 onbeperkt internetten. In deze periode kunnen ze in EU-landen 3 GB data verbruiken. De aanvullende kosten hiervoor bedragen € 5 per maand. Unlimited Data Elk Weekend is maandelijks opzegbaar.

Unlimited Data Elk Weekend

Klanten met Unlimited Data Elk Weekend moeten wel rekening houden met het feit dat ze op vrijdag, zaterdag en zondag een daglimiet van 8 GB hebben. Is op een van deze dagen 8 GB data verbruikt, dan stopt de internetverbinding kunnen klanten gratis een aanvullende databundel van 2GB aanvragen. Dat kunnen ze onbeperkt doen. Klanten ontvangen een sms als ze 80% en 100% van de daglimiet hebben verbruikt.

Tele2 werkt met de daglimiet van 8 GB om misbruik te voorkomen. U kunt dan denken aan het permanent koppelen van een computernetwerk via Tele2 abonnement. Daar is dit abonnement vanzelsprekend niet voor bedoeld. In de aanvullende voorwaarden van Unlimited Data Elke Weekend staan alle mogelijkheden uitgebreid beschreven.

Maandelijks 3 GB extra data in EU-landen

Klanten met Unlimited Data kunnen maandelijks in andere EU-landen dan Nederland al standaard 18 GB data verbruiken. Met Unlimited Data Elk Weekend krijgen ze maandelijks 3 GB bovenop de reguliere EU datalimietbundel van 18 GB. Deze 3 GB data is alleen in het weekend te gebruiken. In andere EU-landen dan Nederland maken klanten in het weekend eerst aanspraak op deze extra 3 GB, daarna gaat het verbruik uit de databundel van 18 GB voor andere EU-landen dan Nederland.

24 Uur Unlimited Data

Naast Unlimited Data Elk Weekend biedt Tele2 voor een bedrag van € 3 ook 24 Uur Unlimited Data, waarmee u een dag onbeperkt kunt internetten. Deze optie is bedoeld voor alle klanten van Tele2. Telecomaanbieder T-Mobile, waar Tele2 onderdeel van uitmaakt, heeft een vergelijkbare optie: Unlimited Data for a Day, waarbij u voor € 3,50 per dag ook onbeperkt kunt internetten.

Tele2 Unlimited

Wilt u onbeperkt bellen, internetten en sms’en via Tele2? Kies dan voor Tele2 Unlimited dat slechts € 25 per maand kost. Natuurlijk zijn er nog meer telecomaanbieders die voor een vast bedrag per maand onbeperkt bellen, internetten en sms’en aanbieden. Bij Budget Mobiel Onbeperkt kost dat maar € 20 per maand, maar daar staat een lagere internetsnelheid tegenover.

Onbeperkt bellen, internetten en sms’en

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van de aanbieders? Telecomtarieven publiceert maandelijks een bijgewerkt overzicht van alle telecomproviders die onbeperkt bellen, internetten en sms’en aanbieden. Natuurlijk kunt u de sim-only vergelijker raadplegen, waarin op een onafhankelijk manier ook abonnementen met onbeperkt data, ook wel unlimited abonnementen genoemd, kunt vergelijken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.