Tele2 verhoogt daglimiet voor Unlimited Data naar 8 GB

0
1514
Tele2 verhoogt daglimiet voor Unlimited Data naar 8 GB
Tele2 verhoogt daglimiet voor Unlimited Data naar 8 GB

Vanaf 17 maart 2021 verhoogt Tele2 voor het Unlimited Data abonnement, waarmee klanten onbeperkt kunnen internetten met de smartphone, de daglimiet van 5 GB naar 8 GB. De omvang van de BundelBooster gaat omhoog van 1 GB naar 2 GB.

Op basis van een tweejarig contract kunnen klanten voor € 25 per maand onbeperkt bellen, sms’en en internetten. Om misbruik van de internetverbinding te voorkomen hanteert Tele2, net als andere telecombieders die vergelijkbare abonnementen met onbeperkte data aanbieden, een daglimiet. Is de daglimiet bereikt, dan stopt de internetverbinding.

Daglimiet en BundelBooster

Nadat de daglimiet is bereikt kunnen klanten via de BundelBooster een aanvullende databundel, die in de volksmond ook wel een aanvuller heet, aanvragen. De grootte van de BundelBooster bedraagt nu 2 GB. Voorheen was dat 1 GB. Als klanten op een dag nog 1600 MB over hebben, ontvangen ze een sms-bericht met de mededeling dat hun dagbundel bijna op is. Via de MijnTele2 app kunnen ze dan gratis een BundelBooster van 2 GB aanvragen. Het is ook mogelijk om deze aanvuller maximaal zes keer per dag via SMS aan te vragen. Klanten sms’en dan de tekst Nog 1GB of MEER DATA naar 1280.

Onbeperkt internetten op smartphone

De telefoonabonnementen waarmee consumenten onbeperkt kunnen bellen, internetten en sms’en zijn ongekend populair. Tele2 is niet de enige aanbieder met zo’n abonnement. Ook KPN, T-Mobile en Vodafone bieden dergelijke abonnementen. Tele2 biedt overigens voor deze prijs wel de beste aanbieding. KPN, Vodafone en T-Mobile zijn wat duurder, maar als u slim meerdere abonnementen combineert, bent u bij deze telecomaanbieders per maand minder kwijt voor een telefoonabonnement met onbeperkt data. Budget Mobiel vraagt voor het sim-only abonnement wel de laagste prijs per maand, maar daar staat tegenover de dat de internetsnelheid in vergelijking met andere aanbieders een stuk lager is. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Lees dan ons maandelijks bijgewerkte artikel met een overzicht van alle sim-only aanbieders die abonnementen met onbeperkt data aanbieden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.