T-Mobile verhoogt daglimiet van Go Unlimited (Plus) abonnementen naar 8 GB

0
1075
T-Mobile verhoogt daglimiet van Go Unlimited (Plus) abonnementen naar 8 GB
T-Mobile verhoogt daglimiet van Go Unlimited (Plus) abonnementen naar 8 GB

Met ingang van 17 maart 2021 verhoogt T-Mobile bij de abonnementen met unlimited data de daglimiet van 5 GB naar 8 GB. Na het bereiken van de daglimiet kunnen klanten met een Go Unlimited (Plus) abonnement het datategoed nu onbeperkt aanvullen met een databundel van 2 GB in plaats van 1 GB.

Met de Go Unlimited (Plus) abonnementen van T-Mobile kunnen klanten onbeperkt bellen, sms’en en internetten. Om misbruik van de internetverbinding te voorkomen hanteert T-Mobile een daglimiet. Na het bereiken van de daglimiet stopt de internetverbinding, waarna klanten via  de My T-Mobile app een extra datategoed, ook wel een aanvuller genoemd, kunnen activeren waarmee ze weer toegang tot het internet krijgen De daglimiet, die voorheen 5 GB bedroeg, is nu verhoogd naar 8 GB.

Daglimiet en aanvuller

T-Mobile heeft tevens de omvang van de aanvuller verdubbeld. Na het bereiken van daglimiet kunnen klanten nu een aanvuller van 2 GB in plaats van 1 GB aanvragen. In principe kunnen klanten met een Go Unlimited (Plus) abonnement elke dag onbeperkt een aanvullende datahoeveelheid van 2 GB aanvragen, zodat ze eigenlijk altijd zonder beperkingen kunnen internetten. In de praktijk kost het veel moeite om de daglimiet van 8 GB te bereiken, zodat de meeste klanten nooit een aanvuller van 2 GB zullen hoeven aanvragen via de My T-Mobile App

Unlimited data ongekend populair 

De sim-only abonnementen met onbeperkte data zijn onder consumenten ongekend populair. Voor een vast bedrag per maand kunnen ze onbeperkt muziek luisteren, films kijken en social media gebruiken. Zo komen ze nooit voor onaangename financiële verrassingen te staan. De aanbieders van telefoonabonnementen met onbeperkt dataverkeer zijn Budget Mobiel, KPN, Tele2 en Vodafone. 

Telecomtarieven.nl publiceert elke maand een actueel overzichtsartikel van alle telecomaanbieders met de goedkoopste sim-only abonnementen voor onbeperkt bellen, internetten en sms’en. Bent u op zoek naar een telefoonabonnement met onbeperkt dataverkeer en wilt u niet teveel betalen, dan loont het de moeite om dit artikel te lezen met een overzicht van de laatste aanbiedingen.  

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.