Telfort en Yes Telecom straks verder onder merknaam KPN

0
1159
Telfort en Yes Telecom straks verder onder merknaam KPN
Telfort en Yes Telecom straks verder onder merknaam KPN

KPN, eigenaar van Telfort en Yes Telecom, wil op termijn van deze merken af. Ook internetaabieder XS4ALL gaat op in KPN. Voor bestaande klanten zal er voorlopig niets veranderen: prijzen en voorwaarden blijven ongewijzigd.

KPN wil zich meer gaan concentreren op het eigen hoofdmerk KPN. Niet alleen Telfort en Yes Telecom maar ook internetaanbieder XS4ALL opereert straks onder de vlag van KPN. Voorlopig zal er niets voor klanten veranderen. Op termijn zullen de gebruikers van de diensten van eerdergenoemde merken klant bij KPN worden. Bestaande contracten lopen door en de tarieven zullen niet worden gewijzigd.

KPN is al jaren actief met het gecombineerd aanbieden van telecomdiensten, zoals televisie, internet en (mobiele) telefonie. Klanten krijgen leuke kortingen als ze bijvoorbeeld televisie, internet en telefonie (mobiel en vast) tegelijkertijd afnemen. Door de merken Telfort, Yes Telecom en XS4ALL bij onder de vlag van KPN onder te brengen, kunnen ze deze commerciële strategie gemakkelijker en goedkoper uitvoeren.

KPN wil met deze strategische wijziging de klanten een nog betere gebruikservaring te bieden. Ze voelen de hete adem in de nek van concurrenten VodafoneZiggo en het nieuwe fusiebedrijf T-Mobile/Tele2. Deze concurrenten hebben vergelijkbare telecomgerelateerde alles-in-1 aanbiedingen op het gebied van telecom.

Yes Telecom en Telfort zullen straks onder KPN-vlag naar buiten treden. Telfort richt zich zowel op consumenten- als zakelijke markt. Yes Telecom is een telecomaanbieder met uitsluitend klanten in de zakelijke markt. Het is niet de eerste keer dat KPN een telecommerk van de markt laat verdwijnen. Het jongerenmerk Hi werd in 2015 geschrapt en de toenmalige klanten van dit telecommerk vonden onderdak bij KPN.

KPN stopt ook met het merk XS4ALL, een internetprovider die is opgericht in 1993 en een uitstekende repuatie onder gebruikers geniet. De Consumentenbond heeft XS4ALL vele malen uitgeroepen tot beste internetprovider van Nederland. Het merk KPN biedt ook al jaren internettoegang voor consumenten. Daarom is het niet zo gek dat het merk XS4ALL opgaat in KPN.

XS4ALL biedt ook de optie vast bellen aan. Klanten die mobiel willen bellen, verwijst XS4AL standaard door naar de dienstverlening van KPN.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.