Youfone lanceert drie scherpe aanbiedingen van € 10 per maand

0
261
Youfone lanceert drie scherpe aanbiedingen van € 10 per maand
Youfone lanceert drie scherpe aanbiedingen van € 10 per maand

In het nieuwe jaar gaat Youfone van start met drie scherpe sim-only aanbiedingen van € 10 per maand. Bij de 1- en 2-jarige abonnementen vervallen tevens de aansluitkosten.

Vorig jaar vierde de sim-only provider grootschalig haar 10-jarig bestaan met de actie: 10 GB data voor € 10. Vanaf 2 januari 2019 worden daar nog twee aanbiedingen van € 10 aan toegevoegd voor de gemiddelde en grote beller. Daarnaast vervallen de € 19 aansluitkosten bij een een- en tweejarige abonnementen waardoor nieuwe klanten kosteloos kunnen overstappen.

De drie sim-only actiebundels voor € 10 zijn: 10 GB data only, 6 GB + 250 belminuten en 3 GB + onbeperkt bellen.


Youfone positioneert zich op deze manier sterk ten opzichte van de concurrentie. Naast prijs loopt Youfone ook met kwaliteit voorop. De sim-only aanbieder maakt gebruik van het premium KPN-netwerk en biedt met een maximale downloadsnelheid van 256 Mbit/s tot 3.5 keer sneller 4G internet dan concurrent Simpel. Vanaf half januari 2019 levert het bedrijf ook glasvezelinternet en DSL-verbindingen met verschillende snelheden.

De Rotterdamse onderneming Youfone is van plan om aankomend jaar flink door te groeien. “Omdat we slim organiseren houden we onze operationele kosten laag. Daarom kunnen we een scherpe prijs aanbieden zonder dat het ten koste gaan van de kwaliteit.’’, zegt Valentijn Rensing, CEO van Youfone

Hoelang consumenten gebruik kunnen maken van deze aanbieding is nog niet bekend. 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.