Truphone introduceert nieuwe databundels voor iPad met Apple SIM

0
998

Truphone lanceert nieuwe databundels voor Nederlandse gebruikers van een iPad met Apple SIM aan boord. iPad-gebruikers kunnen via de tablet databundels aanschaffen en zijn daarna direct verbonden met internet. Met de databundels hebben gebruikers via het Truphone-netwerk tevens toegang tot het internet in 40 landen zonder internationale roamingkosten.

De introductie in Nederland valt samen met de uitrol van twee nieuwe functies die vanaf nu wereldwijd beschikbaar zijn: Auto Renew en Top Up Anytime.

Auto Renew is een handige manier om automatisch een nieuwe databundel aan te schaffen als de huidige verloopt of al is verbruikt. Met deze functie behouden gebruikers een continue 4G-verbinding en is er een ingestelde limiet om budgetoverschrijding te voorkomen.

Met Top Up Anytime kunnen gebruikers extra data toevoegen zonder te moeten wachten tot de bundel verloopt – waar of wanneer dan ook. Het is mogelijk om een eenvoudig te creëeren rij aan databundels te beheren om zo nooit zonder databundel te zitten. De databundels van Truphone zijn naast Nederland in vier landen – Polen, Spanje, Hongkong en het Verenigd Koninkrijk – aan te schaffen. Later in 2017 wordt dit aantal verder uitgebreid, voortbouwend op de visie van Truphone als eerste wereldwijde mobiele provider.

Voordelen iPad-databundels

De iPad-databundels van Truphone bieden de volgende voordelen:

  • Flexibele bundels: een breed aanbod zonder vast te zitten aan een langlopend contract
  • Lagere prijzen: goedkopere databundels om internationale roamingkosten te voorkomen
  • Gemak: maak vanaf je iPad in een paar tikken rechtstreeks verbinding met Apple SIM
  • Wereldbundel: gebruik dezelfde databundel in 40 landen zonder van simkaart te hoeven wisselen – of schaf extra data aan als je op reis gaat.

Apple SIM is ingebouwd in iPad Pro 10,5-inch display-, iPad Pro 12,9-inch display (tweede generatie)- en iPad Pro 9,7-inch display Wi-Fi + Cellular-modellen, en is compatibel met iPad vijfde generatie, iPad Pro 12,9 inch display (eerste generatie), iPad mini 4 en iPad Air 2 WiFi + Cellular-modellen.

Ralph Steffens, CEO van Truphone: “Met onze databundels voor Apple SIM zijn gebruikers onderweg beter verbonden, waar ze ook zijn. Het is een perfecte aanvulling op de veelzijdigheid van de iPad. We zijn zeer enthousiast over de baanbrekende mogelijkheden die Apple SIM biedt voor de connectiviteit van onze klanten, waar ze zich ook in de wereld bevinden. Als de enige echte wereldwijde speler stellen onze ervaring en ons wereldwijde netwerk Truphone in staat om deze nieuwe manier van connectiviteit uit te rollen. De introductie van databundels voor iPad met Apple SIM in Nederland bewijst nogmaals onze capaciteit om een echte wereldwijde dienstverlening neer te zetten.”

Beschikbare landen

Data-abonnementen voor de iPad kunnen in de 40 volgende landen zonder extra kosten worden gebruikt: Australië, België, Bulgarije, Cyprus, Denemarken, Duitsland, Estland, Finland, Frankrijk, Frans-Guyana, Griekenland, Guadeloupe, Guernsey, Hongarije, Hongkong, Ierland, IJsland, Italië, Jersey, Kroatië, Letland, Liechtenstein, Litouwen, Luxemburg, Malta, Man, Martinique, Monaco, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Portugal, Puerto Rico, Réunion, Roemenië, Slovenië, Slowakije, Spanje, Tsjechië, Vaticaanstad, Verenigd Koninkrijk, Verenigde Staten, Zweden.

Verkrijgbaarheid

De databundels zijn direct vanaf de iPad te bestellen. Voor de abonnementen geldt dat de data dertig dagen beschikbaar blijft. Bij de introductie geldt een ‘try before you buy’ aanbieding waarbij gebruikers zonder verplichtingen éénmalig 100 MB gratis krijgen om de 4G databundel uit te proberen.   

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.