VodafoneZiggo start nieuwe merkcampagne voor vast en mobiel netwerk: GigaNet

0
1545

GigaNet. Met deze term benoemt VodafoneZiggo voortaan het vaste en mobiele netwerk van beide merken. De introductiecampagne start op 23 september en zal te zien zijn op tv, internet en via sociale media.

“De naam GigaNet benadrukt de kracht van het gezamenlijke netwerk van Vodafone en Ziggo”, aldus Marcel de Groot, directeur Consumentenmarkt. “Mensen, bedrijven en apparaten zijn steeds meer met elkaar verbonden. Daarmee groeit de behoefte dat iedereen snel en betrouwbaar data kan uitwisselen. VodafoneZiggo anticipeert op nieuwe technologieën en bouwt aan een innovatief netwerk. Onze techniek is slim, stabiel, snel en klaar voor de toekomst.”

Het Vodafone-netwerk is voor het tweede jaar op rij bekroond met een 9,6 en behoort tot één van de beste van Europa volgens het P3-onderzoek. Tweakers riep Ziggo al negen jaar op rij uit als ‘beste internetprovider van Nederland’. VodafoneZiggo blijft investeren om deze kwaliteitsstandaard hoog te houden.

Krachtige combinatie

Vodafone en Ziggo zijn in 2017 samengegaan om klanten nog meer voordelen te bieden door het combineren van producten en diensten. Daarbij heeft het bedrijf twee ijzersterke, innovatieve netwerken voor vast en mobiel. Marcel de Groot, Executive Director Consumentenmarkt: “Sinds het samengaan communiceren wij afzonderlijk met de merken Vodafone en Ziggo, waarbij we focus leggen op onze producten en de kracht van onze netwerken. Die aanpak werkt goed want onze merken hebben een sterke positie in de markt. Om nog krachtiger over onze netwerken te communiceren, lanceren we nu één overkoepelende netwerknaam: GigaNet.”

“Steeds meer van onze klanten profiteren van de manier waarop onze mobiele en vaste diensten op elkaar aansluiten. Het gebruik van deze netwerken loopt steeds meer in elkaar over”, aldus Marcel de Groot, “Ze starten bijvoorbeeld hun favoriete serie op de Mediabox Next en kijken verder op hun mobiel. Zij beseffen: de voordelen van het combineren van Vodafone- en Ziggo-producten gaan veel verder dan alleen de korting die je krijgt. In onze GigaNet-campagne leggen we daar meer nadruk op.”

Wat heeft GigaNet nu al te bieden?

  • Ziggo levert nu internet met downloadsnelheden tot 500/600 Mbit/s, Vodafone 4G+ ondersteunt datasnelheden tot 225 Mbit/s
  • Vodafone biedt het grootste mobiele 4G-netwerk ter wereld
  • GigaNet stelt bedrijven in staat slimmer te werken. Door te werken in de cloud en gebruik te maken van toepassingen zoals videobellen kunnen medewerkers efficiënter werken en stijgt hun productiviteit.
  • GigaNet verbindt miljoenen IoT-apparaten (Internet of Things). Van drones in de landbouw tot video-apparatuur in de zorg, van slimme dijkbewaking tot energiebesparing in gebouwen.
  • In samenwerking met ziekenhuizen ontwikkelt VodafoneZiggo een geïntegreerd netwerk, zodat het logistieke proces efficiënter en beter wordt.

Wat betekent GigaNet in de toekomst?

  • VodafoneZiggo streeft naar verdere verhoging van de internetsnelheden. Utrecht wordt de eerste stad in Nederland met internetdownloadsnelheden tot 1 gigabit per seconde en binnen twee jaar volgt de rest van Nederland.
  • GigaNet zorgt dat de mogelijkheden van IoT optimaal benut worden. Denk aan veilige led-straatverlichting, parkeersensoren waarmee je een parkeerplek vindt zonder rondjes te rijden, ‘smart farming’ of opereren op afstand.
  • Met GigaNet bereiden we ons voor op 5G. Oftewel: hogere snelheden, meer netwerkcapaciteit en ultrakorte responstijden op de mobiele telefoon.
  • Meer mogelijkheden voor streamen, gamen, downloaden, het beleven van live muziek, live wedstrijden en virtual reality.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.