Lebara introduceert sim-only abonnement met 50 belminuten en 2 GB databundel

0
1394
Lebara introduceert sim-only abonnement met 50 belminuten en 2 GB databundel
Lebara introduceert sim-only abonnement met 50 belminuten en 2 GB databundel

Met ingang van 1 oktober 2019 lanceert Lebara een nieuwe sim-only bundel met 50 belminuten, 50 sms-berichten en een databundel van 2 GB voor € 7,50 per maand. Wat kunnen we van dit sim-only abonnement verwachten?

Het nieuwe abonnement voor slechts € 7,50 per maand is gericht op de kleine gebruikers die weinig bellen en internetten met hun smartphone. Lebara heeft geconstateerd dat er onder consumenten ook veel behoefte bestaat aan een goedkopere sim-only abonnement.

Het sim-only abonnement met onbeperkt bellen, onbeperkt sms’en 5 GB data voor € 10 per maand was tot gisteren het goedkoopste abonnement van Lebara. Daar brengt het sim-only abonnement van € 7,50 per maand nu verandering in. De maandprijs van € 7,50 geldt voor een tweejarig contract met 50 belminuten, 50 sms-berichten en een databundel van 2 GB. Wilt u het hetzelfde abonnement met de mogelijkheid om het maandelijks op te zeggen, dan betaalt u € 8,50 per maand.

Lebara sim-only Nationaal contactduur 2 jaar

Lebara sim-only nationaal 2 jaar
BellenSMSDatabundelMaandbedrag
50 minuten50 sms-berichten2 GB€ 7,50
onbeperktonbeperkt5 GB€ 10
onbeperktonbeperkt7 GB€ 15
onbeperktonbeperkt10 GB€ 20

Lebara sim-only Nationaal maandelijks opzegbaar

Lebara sim-only nationaal maandelijks opzegbaar
BellenSMSDatabundelMaandbedrag
50 minuten50 sms-berichten2 GB€ 8,50
onbeperktonbeperkt5 GB€ 11
onbeperktonbeperkt7 GB€ 16
onbeperktonbeperkt10 GB€ 21

Lebara Internationaal

Kiest u voor een abonnement met een grotere databundel van respectievelijk 5 GB, 7 GB of 10 GB, dan is het ook mogelijk om voor € 5 per maand extra het Internationale abonnement af te sluiten, waarmee u vanuit de maandbundel kunt bellen en sms’en naar en EU-landen en 17 landen buiten de EU (Canada, China, Hong Kong, Ijsland, India, Israël, Liechtenstein, Maleisië, Marokko (alleen vaste lijn), Noorwegen, Singapore, Thailand, Turkije (alleen vaste lijn), Verenigde Staten, Zuid-Afrika, Zuid-Korea en Zwitserland).

Via de app van Lebara (iOS en Android) of de online MyLebara omgeving kunnen klanten naar wens altijd hun abonnement up- of downgraden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.