Samsung Galaxy Fold vanaf januari 2020 in Nederland verkrijgbaar

Opvouwbare smartphone geeft nieuwe dimensie aan mobiliteit door unieke gebruikerservaring

0
843

Samsung introduceert de Galaxy Fold in Nederland. Daarmee ontvouwt Samsung ook in Nederland de toekomst van smartphones met een compleet nieuwe categorie. Met zijn opvouwbare 7,3 inch Infinity Flex Display levert de Galaxy Fold ongekende ervaringen.

Is het toestel dichtgeklapt, dan heeft u ook via het coverdisplay direct toegang tot uw belangrijkste functies. Klapt u de smartphone open, dan multitaskt u supersimpel door meerdere apps tegelijkertijd. Ook kunt u video’s kijken, games spelen, en nog veel meer.

In de afgelopen maanden heeft Samsung de Galaxy Fold verfijnd om te garanderen dat deze de best mogelijke ervaringen levert. Daarbij zijn niet alleen het ontwerp en de materialen van de Galaxy Fold verbeterd, ook is de tijd genomen om de klantervaring opnieuw te ontdekken.

Samsung Galaxy Fold: grootste scherm ooit

“Met de Galaxy Fold verleggen we de grenzen van het traditionele smartphonedesign, waardoor we een compleet nieuwe gebruikservaring creëren,” zegt Gerben van Walt Meijer, Marketing Manager Mobile van Samsung Nederland. “De baanbrekende mobiele technologie geeft mensen de kans zelf nieuwe grenzen op te zoeken. De Galaxy Fold biedt het grootste smartphonescherm ooit zonder ook maar enige concessie te doen aan draagbaarheid.”

De Galaxy Fold combineert de populairste smartphone- en tabletfeatures. Zo ontstaat een nieuw soort device. Het resultaat is een ongekende gebruikerservaring, waarbij het unieke opvouwbare concept, de veelzijdige camera en de premium prestaties elkaar versterken. Het toestel heeft twee schermen: een coverscherm en het 7,3 inch Infinity Flex Display dat zich opent wanneer je de Galaxy Fold uitvouwt.

De Galaxy Fold verandert de manier waarop we omgaan met mobiele content, zowel op het gebied van vastleggen, delen als bewerken. Ook als het toestel gesloten is, kunt u snel een video maken, waarna u de Fold opent om het resultaat op het grote scherm te bekijken. Dankzij App Continuity gaat de video naadloos over van het coverdisplay naar het hoofdscherm. Verder opent u met Multi-Active Window meerdere apps tegelijkertijd om zo effectief te multitasken. Content bewerken, door uw foto’s browsen en e-mails lezen, u doet het allemaal tegelijkertijd op de Galaxy Fold.

Vanaf 20 december 2019 te bestellen

Elke Galaxy Fold geeft exclusief toegang tot gespecialiseerde customer care services – zoals een 24/7 support hub online of via de telefoon waarbij u een-op-een contact hebt met experts van Samsung. Met aanvullende programma’s, zoals gratis Samsung Care+, die uw toestel een jaar lang beschermt tegen schade, en de Samsung Ophaalservice Express, blijft de Galaxy Fold-ervaring net zo buitengewoon als het toestel zelf.

De Samsung Galaxy Fold is in de kleur Cosmos Black vanaf 20 december 2019 te bestellen voor een verkoopadviesprijs van € 2.020 bij de Samsung Experience Store, Samsung e-store, KPN en T-Mobile. U ontvangt bij aankoop van een Galaxy Fold gratis Galaxy Buds ter waarde van € 149,- en een Aramid Fiber Slim Cover. Voorlopers krijgen het toestel op 10 januari 2020 thuis afgeleverd. Vanaf dat moment is de Galaxy Fold ook verkrijgbaar in Nederland.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.