Samsung introduceert goedkopere Galaxy S10 Lite en Note10 Lite

0
1538
Samsung Galaxy S10 Lite
Samsung Galaxy S10 Lite

Samsung kondigt de Galaxy S10 Lite en Galaxy Note10 Lite aan. Met de laatste cameratechnologie, de signature S Pen, het meeslepende display en een lange batterijduur bouwen de smartphones voort op de Galaxy S en Note series. Zo kunnen nog meer mensen voor een toegankelijke prijs kennismaken met deze premium Galaxy-features.

“De Galaxy S en Galaxy Note spelen wereldwijd in op de eisen en wensen van mensen over de hele wereld,” zegt Gerben van Walt Meijer, Marketing Manager Mobile van Samsung Nederland. “Al die tijd houden we de industrie wakker met baanbrekende innovaties die deze smartphones kenmerken. Van prestaties en power tot slimme services en mogelijkheden – de Galaxy S en Note staan symbool voor ons streven om altijd voorop te lopen. Met de Galaxy S10 Lite en Galaxy Note10 Lite maken we al die premium innovaties voor iedereen beschikbaar.”

Pro-Grade Camera van Galaxy S10 Lite

De camera’s op de Galaxy Lite toestellen beschikken over de beste cameratechnologie in de branche. De Galaxy S10 Lite bevat een main Wide-angle camera en Ultra Wide en Macro camera’s en combineert die met de nieuwe Super Steady OIS. De Super Steady mode verzekert u ook bij de opname van spectaculaire activiteiten van stabiel beeld.

De Ultra Wide camera heeft een 123-graden angle lens. Dit staat gelijk aan de kijkhoek van het menselijk oog. Met de hoge resolutie camera’s – zowel voor als achter – legt u elk detail moeiteloos vast.

Galaxy Note10 Lite: altijd en overal productiever

Met de signature S Pen verbetert u uw productiviteit op eenvoudige wijze. Met een simpele klik van de S Pen navigeert u door een presentatie, beheert u videocontent of maakt u prachtige foto’s. De functie Air Command geeft u snel en gemakkelijk toegang tot de S Pen-functies die u het meest gebruikt, terwijl Text Export uw handgemaakte aantekeningen 1-op-1 overzet naar tekst, zodat het klaar is om te editen en te delen. Met Samsung Notes maakt u ook onderweg sneller en eenvoudiger aantekeningen. Dankzij Bluetooth Low-Energy (BLE) gaat alles snel en efficiënt.

Samsung Galaxy Note10 Lite
Samsung Galaxy Note10 Lite

Galaxy Features

De Galaxy S10 Lite en Galaxy Note10 Lite geven meer mensen toegang tot de Galaxy-essentials:

  • Ononderbroken scherm. De Galaxy S10 Lite beschikt over Super AMOLED Plus en de Galaxy Note10 Lite over het Super AMOLED edge-to-edge Infinity-O display. Door de royale schermgrootte van 6,7 inch ga je volledig op in je favoriete multimedia.
  • Grotere en langer meegaande batterij. De Galaxy S10 Lite en Galaxy Note10 Lite hebben een grote 4.500 mAh batterij die lang mee gaat. Opladen gaat bovendien supersnel.
  • Services en veiligheid. De Galaxy S10 Lite en Galaxy Note10 Lite worden geleverd met Samsungs ecosysteem van intelligente apps en services, zoals Bixby (Vision, Lens Mode, Routines) en Samsung Health. De Galaxy S10 Lite en Note10 Lite zijn beschermd met het veiligheidsplatform Samsung Knox.

De Galaxy S10 Lite is vanaf januari verkrijgbaar voor een verkoopadviesprijs vanaf € 649 in de kleuren Prism White, Prism Black en Prism Blue. De Galaxy Note10 Lite is vanaf januari verkrijgbaar voor een verkoopadviesprijs vanaf € 599 in de kleuren Aura Glow en Aura Black. Bezoek voor meer informatie www.samsung.com.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.