Unlimited onder 1 Dak: kortingen bij meerdere Unlimited abonnementen op één adres

0
3052

Met de voordeelactie Unlimited onder 1 Dak krijgt u bij telecomaanbieder T-Mobile hoge kortingen als er meerdere Unlimited abonnementen op uw adres zijn afgesloten. Wat is het precies en hoeveel kunt u maandelijks besparen op uw abonnementskosten?

T-Mobile biedt verschillende Unlimited abonnementen. Voor een vast bedrag per maand kunt u zonder vooraf bepaalde restricties van zo’n abonnement gebruik maken. Dat heeft als voordeel dat u aan het einde van de maand nooit een onverwacht hoge rekening van T-Mobile ontvangt.

Als er meerdere Unlimited abonnementen op het hetzelfde adres zijn afgesloten, kan elke individuele abonnee korting op de maandelijkse kosten krijgen. Hierbij geldt ook: hoe meer Unlimited abonnementen op één adres staan geregistreerd, hoe hoger de korting voor elke abonnee.

Het voordeel geldt voor minimaal twee en maximaal zes Unlimited abonnementen. Deze kortingsactie heet Unlimited onder 1 Dak en is onderdeel van het voordeelprogramma Alles onder 1 Dak.

Umlimited abonnementen met extra korting

De onderstaande vier Unlimited abonnementen van T-Mobile komen in aanmerking voor het Umlimited onder 1 Dak voordeelprogramma.

  • Go Unlimited NL & 10 GB EU
  • Go Unlimited NL & 10 GB EU + USA
  • Tablet Unlimited
  • Unlimited 4G voor Thuis

Heeft u al een lopend T-Mobile abonnement? Het is dan mogelijk om een bestaand T-Mobile abonnement zonder kosten om te zetten naar een Unlimited abonnement. U hoeft dus niet te wachten totdat uw de contractduur van uw lopende T-Mobile is afgelopen. In My T-Mobile kunt u een bestaand T-Mobile abonnement omzetten naar een Unlimited abonnement.

Overzicht kortingen Unlimited onder 1 Dak

Bij Unlimited onder 1 dak geldt: hoe meer Unlimited abonnementen op hetzelfde adres staan geregisteerd, hoe hoger de korting die elke abonnee krijgt.

Overzicht kortingen Unlimited onder 1 Dak
Aantal abonnementenMaandelijkse korting per abonnementJaarlijkse korting per abonnementJaarlijkse korting per adres
6 Unlimited abonnementen€ 12,50€ 150€ 900
5 Unlimted abonnementen€ 12,50€ 150 € 750
4 Unlimited abonnementen€ 12,50€ 150 € 600
3 Unlimited abonnementen€ 10 € 120 € 360
2 Unlimited abonnementen€ 6,50€ 78 € 156

2 Unlimited Voordeel

Bij twee Unlimited abonnenten op hetzelfde adres krijgt elke abonnee een maandelijkse korting van € 6,50. De totale besparing voor twee abonnementen is dan € 13 per maand. De totale jaarlijkse besparing van twee Unlimited abonnementen op hetzelfde adres is € 156.

3 Unlimited Voordeel

Bij drie Unlimited abonnenten krijgt elke abonnee een maandelijkse korting van € 10. De totale besparing voor drie abonnementen is dan € 20 per maand. De totale jaarlijkse besparing van drie Unlimited abonnementen op hetzelfde adres is € 240.

4+ Unlimited Voordeel

Bij vier Unlimited abonnenten krijgt elke abonnee een maandelijkse korting van € 12,50. De totale besparing voor vier abonnementen is dan € 50 per maand. De totale jaarlijkse besparing van vier Unlimited abonnementen op hetzelfde adres is € 600.

Bij vijf Unlimited abonnenten krijgt elke abonnee een maandelijkse korting van € 12,50. De totale besparing voor vijf abonnementen is dan € 62,50 per maand. De totale jaarlijkse besparing van vijf Unlimited abonnementen op hetzelfde adres is € 750.

Bij zes Unlimited abonnenten krijgt elke abonnee een maandelijkse korting van € 12,50. De totale besparing voor zes abonnementen is dan € 75 per maand. De totale jaarlijkse besparing van zes Unlimited abonnementen op hetzelfde adres is € 900.

Voorbeeld van besparing met Unlimited onder 1 Dak

Heeft u binnen uw huishouden twee of meer personen die voor een vast bedrag per maand onbeperkt willen bellen, sms’en en internetten? Dan kunt u veel geld besparen door Unlimited abonnementen af te sluiten.

Stel uw huishouden bestaat uit een vader, een moeder en twee thuiswonende kinderen. Zowel ouders als kinderen zijn vrijwel altijd online en bellen veel. In dit geval zou u elk gezinslid een Go Unlimited NL & 10 GB EU abonnement voor € 35 per maand kunnen afsluiten.

Maar omdat de vier personen op hetzelfde adres een Unlimited abonnement afnemen, kan elke abonnee een korting van € 12,50 per maand krijgen. Elke abonnee betaalt dan € 22,50 in plaats van € 35 per maand. Op jaarbasis bespaart dit gezin met vier Unlimited abonnementen dus maar liefst € 600.

Ook goed om te weten: ook een individuele abonnee kan meerdere Unlimited abonnementen afsluiten. Denk bijvoorbeeld aan een combinatie van abonnementen Go Unlimited NL & 10 GB EU, Unlimited 4G voor Thuis en Tablet Unlimited.

Maximaal twee bankrekeningnummers op hetzelfde adres

Voor de gekoppelde Unlimited abonnementen mag u maximaal twee bankrekeningnummers op hetzelfde adres gebruiken. Dat doet T-Mobile om misbruik te voorkomen. Dit betekent dat de maandelijkse abonnementskosten van maximaal twee verschillende bankrekeningnummers worden afgeschreven.

Laten we dit illustreren aan een hand van een voorbeeld. Een gezin bestaat een vader, een moeder en twee kinderen. Elke gezinslid heeft een Unlimited abonnement. In dit geval zijn er vier Unlimited abonnementen. Wil iedereen in het gezin in aanmerking komen voor de Unlimited onder 1 Dak  korting, dan moeten de maandelijkse abonnementskosten worden afgeschreven van maximaal twee bankrekeningnummers. In dit voorbeeld zouden abonnementskosten voor de twee kinderen kunnen worden afgeschreven van de bankrekeningnummer van de vader of de moeder.

Hoe zorgt u ervoor dat de maandelijkse abonnementskosten van een ander bankrekening worden afgeschreven? Heel eenvoudig: in My T-Mobile kunt u heel eenvoudig een ander bankrekeningnummer aan een T-Mobile abonnement koppelen.

Via My T-Mobile kunt u een ander bankrekening nummer koppelen aan uw Unlimited abonnement. Zo kunt u een bankrekeningnummer van iemand anders die op hetzelfde adres aan uw Unlimited abonnement koppelen.

T-Mobile schrijft dan elke maand automatisch van het gekoppelde bankrekeningnummer de abonnementskosten af.

Natuurlijk bent u vrij om de abonnementskosten met de bewoners op uw adres onderling te verrekenen.

Maakt u gebruik van de constructie waarbij meerdere Unlimited abonnementen op een adres van maximaal twee bankrekeningnummers worden afgeschreven, dan bent u natuurlijk vrij om de kosten tussen uw huisgenoten onderling weer te verrekenen.

Belangrijkste voorwaarden Unlimited onder 1 Dak

De belangrijkste voorwaarden van het Unlimited onder 1 Dak voordeelprogramma staan hieronder. Voor de volledige voorwaarden verwijzen wij u naar de website van T-Mobile.

  • De korting is van toepassing op twee tot en met zes Unlimited abonnementen die staan geregistreerd op hetzelfde adres
  • Een bestaand T-Mobile abonnement kunt u zonder kosten omzetten naar een Unlimited abonnement. U hoeft niet te wachten totdat de contractduur is afgelopen.
  • Een Unlimited abonnement moet zijn afgesloten of vernieuwd na 29 januari 2018.
  • Kiest u voor het voordeelprogramma Unlimited onder 1 Dak, dan komen andere kortingacties, zoals Mobiel Voordeel, T-Mobile Extra en T-Mobile Samenkorting te vervallen
  • De maandelijkse kosten voor een Unlimited abonnement worden via automatische incasso afgeschreven.
  • U gebruikt maximaal twee bankrekeningnummers voor de gekoppelde Unlimited abonnementen

Zo krijgt u de Unlimited onder 1 Dak korting

Om in aanmerking te komen voor de Unlimited korting, gaat u naar My T-Mobile om daar de Unlimited abonnementen, die op hetzelfde adres staan geregistreerd, aan te melden en aan elkaar te koppelen.

U dient ook akkoord te gaan met de voorwaarden die samenhangen met de Unlimited korting. Dat doet u eenvoudigweg door in de online omgeving van My T-Mobile op de juiste plek een vinkje te zetten.

De korting is van toepassing vanaf het moment dat u de Unlimited abonnementen heeft aangemeld in My T-Mobile. De eerste maand krijgen de Unlimited abonnees maar een gedeelte van de korting. Dat komt omdat u natuurlijk ergens halverwege de maand de Unlimited abonnementen aanmeldt en aan elkaar koppelt. Vanaf de tweede maand ontvangen alle Unlimited abonnees de volledige korting.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.