Vodafone geeft 10 GB databundel cadeau in laatste week van december

0
1582
Vodafone geeft 10 GB databundel cadeau in laatste week van december
Vodafone geeft 10 GB databundel cadeau in laatste week van december

In de laatste dagen van 2019 heeft Vodafone een leuk cadeau voor haar klanten: ze krijgen een gratis databundel van 10 GB. Om voor de gratis actie in aanmerking te komen, moeten de klanten wel een internetbundel bij Vodafone afnemen.

Vodafone activeert de gratis bundel met 10 GB automatisch bij klanten met een abonnement inclusief internetbundel. De actie start op 23 december 2019 en klanten hebben tot en met 31 december 2019 de gelegenheid om de databundel van 10 GB op te maken. Klanten maken in deze periode eerst de gratis 10 GB op en daarna gaat het dataverbruik weer af van de bundel die hoort bij het abonnement. Klanten zonder internetbundel kunnen helaas niet profiteren van de gratis actie.

Heeft iemand binnen uw familie een Red Together abonnement? In dat geval krijgen alle groepsleden ieder hun eigen 10 GB data cadeau. Zakelijke klanten met een Red Pro, Red Business en Biz abonnement kunnen ook profiteren van de gratis actie. Zij hoeven ook niets te doen om de gratis databundel van 10 GB te krijgen.

Vodafone Prepaid

Ook klanten met Vodafone Prepaid kunnen van de actie profiteren. Ze krijgen eveneens een gratis databundel van 10 GB cadeau. Wie prepaid via Vodafone afneemt en de gratis databundel van 10 GB wil ontvangen, moet een sms met de tekst GRATIS DAG AAN sturen naar 4000. Via de My Vodafone app is de gratis databundel ook te activeren. Wel goed om te weten dat de klanten met Vodafone Prepaid de databundel in een dag moeten opmaken. Na activering van de 10 GB hebben de klanten met Vodafone Prepaid tot middernacht de gelegenheid om de bundel op te maken.

Hotspot

Een databundel van 10 GB is best wel veel. Denkt u dat zo’n datahoeveelheid iets te veel van het goede is? Bij Vodafone is het toegestaan om uw databundel te delen met andere mensen, zoals vrienden en familie, via een hotspot. Zo kunt u via uw databundel iemand anders toegang geven tot het internet, zelfs als deze persoon een abonnement bij een andere telecomaanbieder heeft afgesloten.

EU-landen

De gratis 10 GB databundel is ook buiten Nederland te gebruiken. De databundel is namelijk ook geldig in alle EU-landen. Dat is mooi als u in de laatste week van december 2019 in een van deze landen verblijft. Dat kunt u bijvoorbeeld lekker veel foto’s en video’s via social media delen en daarnaast ook nog eens wat films en series op uw smartphone of tablet kijken.

Dit zijn de landen die bij Vodafone onder het EU-tarief vallen: Albanië, Andorra, België, Bulgarije, Cyprus, Denemarken, Duitsland. Estland, Faeröer, Finland, Frankrijk (inclusief Frans-Guyana, Frans-Polynesië, Guadeloupe, Martinique, Mayotte, Réunion en Saint-Martin), Griekenland, Hongarije, Ierland, IJsland, Italië, Kroatië, Letland, Liechtenstein, Litouwen, Luxemburg,Malta, Monaco, Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Portugal (inclusief de Azoren en Madeira), Roemenië, San Marino, Slovenië, Slowakije, Spanje (inclusief de Canarische Eilanden), Tsjechië, Turkije, Vaticaanstad, Verenigd Koninkrijk (inclusief Gibraltar, Guernsey, Jersey en Man), Zweden, Zwitserland.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.