Youfone introduceert data-only abonnement met bundel van 10 GB

0
343
Youfone introduceert data-only abonnement met bundel van 10 GB
Youfone introduceert data-only abonnement met bundel van 10 GB

Met ingang van 2 jauari 2019 is het bij sim-only aanbieder Youfone mogelijk om een data-only abonnement met een databundel van 10 GB af te sluiten. Ook brengt Youfone bij de een- en tweejarige contracten tijdelijk geen eenmalige administratiekosten in rekening en van een aantal combinaties (min/sms + databundel) zijn de prijzen veranderd.

De laatste prijswijziging van Youfone dateerde van 10 december 2018. Met ingang van 2 januari 2019 heeft de sim-only aanbieder een nieuwe prijslijst. De beschikbare bel- en databundels zijn onveranderd gebleven. Voor bellen en sms’en heeft u de keuze uit: 100 min/sms, 250 min/sms en onbeperkt min/sms. Gaat het om data, dan kunt u kiezen uit bundels met een omvang van 1 GB, 3 GB, 6 GB en 10 GB.

Bellen en sms Youfone vanaf 2 januari 2019


Bellen en sms’en doet u bij Youfone uit één bundel. Heeft u de bundel 100 min/sms, dan kunt u bijvoorbeeld 75 minuten bellen en 25 sms-berichten versturen. Kiest u voor onbeperkt min/sms, dan bent u verplicht om ook een databundel bij Youfone af te nemen.

Gesprekken worden bij Youfone naar boven afgerond en berekend per hele minuut. Bellen in Nederland buiten de bundel kost € 0,30 per minuut. Voor het versturen van een sms-bericht buiten de bundel betaalt u € 0,30 per bericht.

Buitenbundelkosten kunt u voorkomen door een belplafond in te stellen. Bij een verbruik van ongeveer 80% van het belplafond, ontvangt u een waarschuwing via sms en e-mail. Bij een verbruik van 100% bent u afgesloten voor uitgaand verkeer. Het is mogelijk om uw belplafond aan te vullen voor de resterende maand als u het belplafond heeft bereikt. U kunt betalen met iDeal en zodra Youfone de betaling ontvangt, kunt u weer bellen en sms’en.

Databundels Youfone vanaf 2 januari 2019

Youfone databundels vanaf 2 januari 2019


Het is vanaf nu mogelijk om een 10 GB databundel zonder belminuten en sms-berichten af te nemen. Met dit data-only abonnement kunt u overigens nog steeds bellen en sms-berichten versturen. U betaalt voor een belminuut € 0,15 en als u een sms verstuurt, bent u € 0,15 per bericht kwijt.

Het is slim om een dataplafond in te stellen. Dat kost € 0,50 per maand. Met een dataplafond blokkeert Youfone automatisch uw internetverbinding als de maandelijkse databundel is verbruikt. Bij een verbruik van ongeveer 80% van de databundel ontvangt u een waarschuwing via e-mail en sms. Vanzelfsprekend kunt u altijd een losse databundel kopen voor de rest van de maand. Het dataplafond is alleen geldig in de EU. Activeert u geen dataplafond, dan betaalt u € 0,10 per MB als u de maandelijkse databundel heeft verbruikt.

Youfone maakt gebruik van het netwerk van KPN. De maximale internetsneden zijn: 256 Mbit/s (downloaden) en 150 Mbit/s (uploaden). Het dataverbruik bij Youfone wordt afgerond op 100 KB.

Sim-only abonnementen Youfone vanaf 2 januari 2019

Bij het samenstellen van een sim-only abonnement (min/sms + databundel) ontvangt u van Youfone in de meeste gevallen een bundelkorting. Hoe langer de contractduur en hoe groter de bundels min/sms en data, hoe hoger de bundelkorting.

Bij abonnementen met een contractduur van 1 of 2 jaar brengt Youfone tijdelijk geen opstartkosten in rekening.

Voor nummerbehoud brengt Youfone geen kosten in rekening. Als u overstapt naar Youfone kunt u dus zonder kosten uw bestaande telefoonnummer behouden.

Contractduur 2 jaar

Bij het samenstellen van een tweejarig abonnement krijgt u bij de meeste combinaties een bundelkorting. De bundelkorting varieert van € 1 tot € 4.

Contractduur 1 jaar

Bij het samenstellen van een eenjarig abonnement krijgt u bij de meeste combinaties een bundelkorting. De bundelkorting varieert van € 0,50 tot € 4.

Maandelijks opzegbaar contract

De bundelkortingen bij een maandelijks opzegbaar abonnement variëren van € 0,50 tot € 2,50. Bij het afsluiten van een maandelijks opzegbaar sim-only abonnement betaalt u bij Youfone eenmalige administratiekosten van € 15.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.